На рынке Украины есть большое количество готовой тюли и на метраж.

Мы поможем Вам подобрать качественный товар за доступную цену. Наш интернет магазин следит за качеством и отбирает лучшее. Наиболее популярная тюль в 2019 году, это гардины на фатиновой основе. Почему именно фатиновая тюль, а по тому что у нее есть много преимуществ перед другими.

Во первых это практичность так как фатин очень мягкий и не требует дополнительной глажки после стирки.

Во вторых тюль на фатине легко дышит и не нарушает естественный микроклимат в помещении. Высота тюли на фатине в большинстве от 2,8-3,1м.

У нас представлен широкий ассортимент данной тюли по ценам производителя https://kolibridecor.com/catalog/tyul .

Во третьих основа тюли прозрачная и отлично пропускает свет и при этом устойчива к выгоранию. Как определить качественную фатиновую тюль?

Наши менеджера помогут вам разобраться в ассортименте и производителе. Мы так же к фотографиям товару представляем видео. Видео лучше передает качество товара. Так все же как самому определить качество?

Есть несколько правил:
1)доверяйте магазинам с большим стажем продаж (мы работаем больше 8 лет)
2)приоритет качества и доступной цены это тюль Турецкого производства
3)тюль с подписью на вышивки фирмы производителя это на 90% залог качества продукции, так как солидные фирмы заботятся о качестве продукции и создают уникальный дизайн. Смотрите пример по ссылке фирма Kismet.
4)качественная тюль не должна иметь много торчащих ниток на вышивке
5)основа тюли фатин должен иметь равномерную структуру и полный прокрас под цвет вышивки, и не должна деформироваться дугой в середине узора между вышивкой
6)банально но качественная упаковка и равномерная намотка рулона та же указывает на качество.
7)Не стесняйтесь задавать вопросы!
Все это, мы тщательно подбираем и проверяем для вас и постояно добавляем новинки и расширяем ассортимент нашей продукции.

Складно уявити собі гарний затишний інтер’єр без тюлевих фіранок. Вони допомагають урізноманітнити декор вікна і візуально розширити простір. Тюль може застосовуватися як самостійне полотно, так і доповнювати портьєрні тканини. При цьому вони повинні гармоніювати один з одним і відповідати стилю приміщення. При величезній різноманітності легких тюлевих тканин їх вибір є не простим завданням.

Взяти, приміром, вуаль. Її кольорів і відтінків виділяють більше 12-ти. Вона може використовувати як фон для кольорових тканин, так і як самостійний елемент. Часто застосовуються для виготовлення складних елементів декору. Поряд з тюлевими фіранками для прикраси інтер’єру використовується серпанок (або нитяні штори), підходить вона до абсолютно різних інтер’єрах, для оформлення вікон і дверних прорізів.

Вуаль може бути як самостійним елементом, так і поєднуватися з різними видами тюлю і штор. Особливу оригінальність ниткам надають люрекс і намистини. На піку популярності знаходяться легкі ажурні сітки з аплікацією і вишивкою. У тандемі зі шторами з м’яких затишних тканин вони додадуть особливий шик вашої спальні або вітальні.

Велике значення мають кольорові тюлі та тюлі з малюнком при оформленні дитячих кімнат. Дуже цікаво, коли штори на вікнах і балдахін над ліжком зшиті з однієї тканини або тканин-компаньйонів. Це робить дитячу яскравою і затишній одночасно.

Дуже важливо правильно підбирати тюлеві фіранки. Від цього залежить зовнішній вигляд, як самого вікна, так і інтер’єру в цілому.

У класичному поєднанні тюль зазвичай знаходиться за портьєрами. Але останнім часом з’явилася нова тенденція, коли тюль вішають поверх портьєр. Створюється гарний ефект просвічування. При цьому тюль краще брати з чітким малюнком на органзи. А портьєру однотонну світлих відтінків, щоб на її тлі малюнок виглядав виграшно.

Довжина тюлю може бути різноманітною, залежно від приміщення. Для кухні, наприклад, може підійти коротка фіранка до підвіконня або трохи нижче. Для інших кімнат довжину тюлю краще робити до статі. А в спальні тканину і зовсім можна покласти на підлогу м’якими складками.

І, головне, пам’ятати, що тюль повинен обов’язково відповідати стилю інтер’єру. Так, наприклад, тканину, яка прикрасить класичний інтер’єр, буде безглуздо виглядати в інтер’єрі, в стилі «хай-тек», і навпаки.